Kovintrade

Certifikati

Številni pridobljeni certifikati potrjujejo, da je naše delo kakovostno in da smo zanesljiv partner z poudarkom na družbeni in okoljski odgovornosti.

Certifikati kakovosti

SME

SME

Certifikat Excellent SME izdaja Gospodarska zbornica Slovenije. Naši poslovni partnerji imajo tako zagotovilo, da je naše poslovanje na spletu varno in vredno zaupanja, kot podjetje pa smo pridobili mednarodno prepoznavno kredibilnost in številne druge prednosti.

Gre za najbolj razširjen standard za sisteme vodenja, ki je bil prvič izdan leta 1987. Namenjen je izboljševanju kakovosti in je edini standard v družini standardov ISO 9000, ki se lahko uporablja z namenom ugotavljanja skladnosti. Hkrati lahko služi kot podlaga za mnoge druge pomembne branžno specifične standarde, vključno z ISO 13485, ISO/TS 16949 in AS/EN 9100, in tudi za ostale standarde sistemov vodenja.

Okoljski certifikat

Uredi-embalažo.si

Uredi-embalažo.si

Certifikat potrjuje, da si v podjetju Kovintrade d.d. Celje prizadevamo za varovanje okolja in preprečevanje podnebnih sprememb.

Družbena odgovornost

Družini prijazno podjetje

Družini prijazno podjetje

Projekt družini prijazno podjetje je projekt družbene odgovornosti, ki usmerja organizacije, kako prisluhniti in pomagati svojim zaposlenim pri usklajevanju družinskih in poklicnih obveznosti. Gre za svetovalno-revizorski postopek, razvit kot eno od orodij za učinkovito ter boljše upravljanje človeških virov.

Bonitete

Certifikat bonitetne odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Podjetje, ki mu je dodeljen certifikat Bonitetna odličnost, se lahko pohvali tudi z nadpovprečno oceno kakovosti in stabilnosti poslovanja. Takšno podjetje predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. V mednarodnem okolju je poslovno certificiranje že dolgoletna praksa in na ta način si imetniki podjetja utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Biti zanesljiv, dolgoročen in zaupanja vreden partner je naše poslanstvo, zato smo ponosni, da nam je uspel preboj v odlično družbo.

Certifikati poslovnih partnerjev

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje,
Mariborska cesta 7, Slovenija

Networks