Kovintrade
Objave

Obvestilo za poslovne partnerje

Spoštovani poslovni partnerji! Smo v času, v katerem smo se kot družba znašli pred neznano, a zagotovo veliko preizkušnjo. V podjetju Kovintrade d.d. Celje se, kot odgovorno podjetje, zavedamo resnosti situacije širitve koronavirusa SARS-CoV-02. Zaradi tega smo tako v matičnem podjetju kot tudi vseh hčerinskih podjetjih sprejeli vrsto ukrepov, ki nam zaposlenim in poslovnim partnerjem, omogočajo skrb za naše zdravje in nemoteno poslovanje.

Glede na to, da smo želeli poskrbeti za varno delo zaposlenih, smo nekaterim omogočili tudi delo od doma. Vse sodelavce, ki dnevno opravljajo tekoče delo na svojih delovnih mestih, pa redno obveščamo o pravilnem ravnanju, skrbi za higieno in uporabi zaščitnih sredstev.

Logistika je pomemben sestavni del našega procesa nabave, prodaje in ključnega pomena za oskrbo Slovenije ter tujih trgov, zato bomo še naprej vse napore v zvezi z aktualnimi razmerami na evropskem trgu usmerili v skrbno in odgovorno delovanje, da bi izpolnili vaša naročila v optimalnem času. Zaradi trenutne situacije smo omejeni s tehnološkimi, logističnim in kadrovskimi zmožnostmi, ki so posledica ukrepov Vlade RS in ostalih držav v zvezi z epidemijo, zato vas prosimo za razumevanje.

Da bi tudi v bodoče (kolikor bo glede na aktualne razmere na trgu mogoče) kakovostno in pravočasno zadovoljili vaše potrebe, vas prosimo, da dostave materialov načrtujete za več dni vnaprej. Prav tako nas o vseh pomembnih informacijah in spremembah obveščajte sproti, da bomo novo nastale situacije skupaj in strokovno premagovali.

Z vašo pomočjo in razumevanjem nam bo uspelo.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite zdravi,

Kolektiv podjetja Kovintrade d.d. Celje

Priloge

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje,
Mariborska cesta 7, Slovenija

Networks