Kovintrade
Novice

ZLATA BONITETNA ODLIČNOST za Kovintrade

Družba Kovintrade d.d. Celje je že tretje leto zapored dosegla najvišji razred bonitetne odličnosti AAA in s tem postala nosilec ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno oceno gospodarskih subjektov, ki so je deležni le najboljši, zaupanja vredni poslovni subjekti.

ZLATA BONITETNA ODLIČNOST za Kovintrade

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19- evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Zlata boniteta odličnosti je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

V mednarodnem okolju je poslovno certificiranje že dolgoletna praksa in na ta način si imetniki podjetja utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Biti zanesljiv dolgoročen in zaupanja vreden partner, je naše poslanstvo, zato smo ponosni, da nam je uspel preboj v odlično družbo.

Priloge

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje,
Mariborska cesta 7, Slovenija

Networks