Kovintrade
Novice

Certifikati, ki jih imamo v lasti

V podjetju Kovintrade d.d. Celje stremimo k transparentnemu poslovanju, kar dokazujejo številni certifikati, pridobljeni skozi leta našega delovanja. Tako se ponašamo z naslednjimi:

Certifikati, ki jih imamo v lasti

DUNS

Bonitetno oceno smo prejeli od bonitetne hiše Dun & Bradstreet in nas pozicionira kot atraktivnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja z zelo dobro plačilno disciplino in s stabilnim poslovnim položajem.

Excellent SME

Certifikat Excellent SME izdaja Gospodarska zbornica Slovenije. Naši poslovni partnerji imajo tako zagotovilo, da je naše poslovanje na spletu varno in vredno zaupanja, kot podjetje pa smo pridobili mednarodno prepoznavno kredibilnost podjetja in številne druge prednosti.

Okoljski certifikat

Certifikat predstavlja potrditev, da si v podjetju Kovintrade d.d. Celje prizadevamo za varovanje okolja in preprečevanje podnebnih sprememb.

Certifikat TUV

Gre za najbolj razširjen standard za sistema vodenja, ki je bil prvič izdan leta 1987.Namenjen je izboljševanju kakovosti in je edini standard v družini standardov ISO 9000, ki se lahko uporablja z namenom ugotavljanja skladnosti. Hkrati lahko služi kot podlaga za mnoge druge pomembne branžno specifične standarde, vključno z ISO 13485, ISO/TS 16949 in AS/EN 9100, kot tudi za ostale standarde sistemov vodenja.

Priloge

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje,
Mariborska cesta 7, Slovenija

Networks