Kovintrade
Novice

Zaključek gradnje skladišča v Štorah in 30. jubilej našega podjetja

Dana situacija, v kateri se je v teh tednih znašla Slovenija, je številne prijetne, družabne in zabavne dogodke zavila v tančico skrivnosti, kjer se vsi sprašujemo, le kdaj nas bodo ti dogodki vnovič združili.

Zaključek gradnje skladišča v Štorah in 30. jubilej našega podjetja

Tako bi v teh dneh s ponosom in slavnostno otvorili vrata razširjenega skladiščnega centra v Štorah, ob tem pa praznovali tudi jubilejnih 30 let podjetja Kovintrade d. d. Celje. To so za naše podjetje izredno pomembni mejniki, ki bi jih v »vsakodnevnih okoliščinah« seveda obeležili skupaj z vami, našimi poslovnimi partnerji, ustanovitelji in zaposlenimi. Trideset let truda, energije in skupne vizije nas je vodilo, da smo danes še kako ponosni na vse, kar smo naredili. Pripravljeni smo na prihodnje izzive, ki jih bo pred nas postavila naša poslovna pot. Prav to nam vliva optimizem in zaupanje v prihodnji razvoj našega podjetja.

Vzemimo si torej sedanji čas za trenutek, ko lahko z jasno refleksijo zremo na vse, kar smo ustvarili doslej.
Zatorej, hvala vsem, ki ste skupaj z nami prehodili večji ali manjši del naše poslovne poti. S skupnimi idejami bomo razvoj te poti lahko le še nadgrajevali tudi v prihodnje.

Priloge

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje,
Mariborska cesta 7, Slovenija

Networks